Haal alles uit je RetailSonar-platform met deze groepstrainingen!

Elke maand leert Frances, onze Company Trainer, je tijdens een groepstraining alle kneepjes van het RetailSonar-platform. Naast een inleidende sessie zijn er ook trainingen op maat van sales, vastgoed & marketing. Boek na afloop een persoonlijk Q&A-moment en krijg meteen antwoord op al jouw vragen.

Deze sessies zijn gratis én exclusief voor RetailSonar Academy members. We zetten de eerst volgende sessies hier voor jou op een rijtje.(27/1) Campaign targeting training | Hoe maximaliseer ik de ROI van lokale marketingcampagnes? 

Tijdens deze training voor marketing managers en data analisten leer je platform gebruiken om lokale marketingcampagnes te optimaliseren. Hoe gebruik je het platform om de juiste doelgroep, op het juiste moment en met de juiste boodschap te bereiken? Maak je campagnes efficiënter & bespaar kosten.

Schrijf je hier gratis in(24/2) Algemene training | Hoe haal ik het maximale uit mijn RetailSonar-platform? 

Deze basistraining is geschikt voor alle klanten die aan de slag willen met het platform. Hier leer je alle basismogelijkheden van het platform, ontdek je de wisselwerking tussen sales, marketing en vastgoed, begrijp je de meerwaarde van de verschillende modules en hoor je waar je alle documentatie terugvindt.

Schrijf je hier gratis in(30/3) Location performance training | Hoe laat ik mijn locaties maximaal presteren? 

Deze training is op maat van sales, performance & retail managers die het platform gebruiken om de prestaties van locaties te verbeteren. Hoe goed presteren je huidige locaties? Wat is de achterliggende reden. En hoe maak je van underperformers opnieuw succesvolle locaties.

Schrijf je hier gratis in(28/4) Location planning training | Hoe ontdek ik vastgoedkansen om mijn netwerk te optimaliseren? 

Een training voor expansie-, vastgoed- & facility managers die het platform gebruiken om vastgoedkeuzes te onderbouwen. Neem de juiste vastgoedbeslissingen met enkele muisklikken. Jouw netwerk vergroten, verkleinen of optimaliseren? Onderbouw jouw data-gedreven locatiestrategie dankzij het RetailSonar-platform.

Schrijf je hier gratis in


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

meer blogs lezen

Lees meer

Van optimalisatie tot slimme groei: de 4 belangrijkste trends voor jouw winkelnetwerk in 2022

Klanten en winkelprestaties veranderen. Wat betekent dit voor je winkelnetwerk? Van optimalisatie, efficiëntie, minder locaties tot slimme groei: dit zijn dé trends voor 2022 volgens de location intelligence experts van RetailSonar.

Corona & koopgedrag: nooit eerder kochten we zo doelgericht

Corona verandert ons winkelgedrag. We winkelden in 2021 minder en korter, maar gaven per bezoek méér uit. Winkels waar klanten zeer efficiënt kunnen shoppen, presteerden nooit beter. Dit zijn de resultaten van onze data-driven analyse!

Omzetverlies grote steden in 2021 gehalveerd, kleine gemeenten nog steeds in de plus

De coronapandemie veranderde het consumentengedrag als nooit tevoren. We kochten vooral lokaal en veel traffic builders vielen plots weg. De omzet van winkels in kleinere gemeenten en periferie steeg, maar bleef ver achter in de grote stadscentra. Hoe ontwikkelde de omzet per type locatie? Dit zijn de cijfers!

Over RetailSonar