Welkom bij de RetailSonar Academy!

In 2021 maken we onze klanten nóg slimmer! We lanceren de RetailSonar Academy: een gloednieuwe community met tal van voordelen, exclusief voor RetailSonar-klanten. What's in it for you?

Nog meer ondersteuning, extra expertise en - zodra het weer kan - fijne netwerkevents. Je mag het allemaal verwachten van onze gloednieuwe RetailSonar Academy.

Concreet krijgen onze klanten exclusieve toegang tot 3 domeinen: extra groepstrainingen, nog meer data-gedreven inzichten en unieke events.

Door zowel onze als jullie kennis met elkaar te delen, maken we elkaar sterker en slimmer dan ooit!

Alle RetailSonar-klanten krijgen automatisch en 100% kosteloos toegang tot de RetailSonar Academy. We zetten de belangrijkste voordelen voor onze klanten nog even op een rij:


1. TRAINING | Haal het maximale uit je RetailSonar-platform

Onze Company Trainer Frances maakt je elke maand wegwijs in het RetailSonar-platform. Tijdens groepstrainingen leer je aan de slag te gaan met het platform en de verschillende modules.

Naast een algemene basistraining staan er ook trainingen voor sales-, vastgoed- & marketingprofessionals op de planning.


Wie wil, kan na afloop van elke sessie ook een persoonlijke Q&A met Frances reserveren voor aanvullende vragen.

Bekijk hier een overzicht van alle geplande trainingssessies!


2. LEARN | Steeds de nieuwste data-gedreven inzichten

We analyseren het veranderende retaillandschap en klantgedrag. 

  • Live webinars: onze experts behandelen de actueelste onderwerpen binnen location intelligence. Alle opnames & slides blijven exclusief toegankelijk voor leden van de RetailSonar Academy 
  • Exclusieve marktrapporten: wat leren we uit de nieuwste cijfers, feiten & trends? Ontdek het in onze handige onderzoeksrapporten, exclusief voor Academy Members! Een extra troef in het uitbouwen van je eigen locatiestrategie. 
  • Q&A met retailers: interactieve (online) sessies waarbij we in gesprek gaan met een toonaangevende CEO. Het aantal deelnemers is beperkt, RetailSonar Academy members krijgen steeds als eerste de kans om zich in te schrijven.


Op 9 februari gaan we het gesprek aan met Wouter Torfs (CEO Schoenen Torfs). Wat leerde hij uit de lockdown? En hoe wil hij met Schoenen Torfs het verschil maken in 2021? Schrijf je nu gratis in voor deze live Q&A!


3. Connect | Unieke netwerk-events voor gelijkgezinde retailmanagers 

We kunnen niet wachten om jullie opnieuw te verwelkomen op deze nieuwe events, exclusief voor Academy-members:

  • RetailSonar on tour: lokale lunchsessies, rondleidingen & winkelbezoeken
  • RetailSonar VIP: leer concullega's beter kennen in een exclusief kader
  • Gratis tickets externe events: woon gratis de grootste retailevents van de Benelux bij (live of digitaal)Blijf op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

meer blogs lezen

Lees meer

Location Talking Points #1 | Wat kan jij leren van Tesla, H&M, Albert Heijn & Leonidas?

Elke maand tonen we je de meest actuele & inspirerende locatiestrategieën uit binnen-en buitenland. Zo blijf je “always one step ahead” in het optimaliseren van jouw future-proof netwerk! In deze video: de locatiestrategieën van Leonidas, H&M, Tesla en Albert Heijn.

VIDEO: De lockdown lessen van Wouter Torfs

De coronacrisis zette de retailsector op z’n kop. Wat leerde Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs uit de lockdown? En hoe wil hij in 2021 het verschil maken? Bekijk hier de opvallendste passages uit onze live Q&A.

Opnieuw groeien naar maximale winkelprestaties

Met de zware wintermaanden achter ons, wil je jouw winkels weer maximaal laten presteren. Maar hoe weet je in deze onzekere tijden wat de juiste acties voor jouw winkels zijn? Zó zet je data slim in voor jouw optimale post-corona locatiestrategie!

Over RetailSonar