WEBINAR | The Future of Retail

08 december 2020 , 11:00 - 12:00

Samen met de toonaangevende innovatiespecialist Nexxworks analyseren we de belangrijkste retailtrends van 2020 en blikken we vooruit naar de retailsector van de toekomst! Volg jij live mee op 8 december?

We sluiten een turbulent retailjaar af met een inspirerend gratis webinar op dinsdag 8 december, in samenwerking met innovatie-bureau Nexxworks (Steven Van Belleghem, Peter Hinssen, Rik Vera,...).

'The future of retail" draait om het naadloos integreren van online & offline interacties, het slimme gebruik van data, gepersonaliseerde customer journeys en de eeuwige strijd tussen lokale ketens en internetgiganten als Amazon en Alibaba.


Op het programma

RetailSonar-collega Pieter-Jan De Smet duikt opnieuw in de data en geeft een overzicht van de nieuwste trends & verschuivingen in klantgedrag, locaties, winkelomzet en online shopping. Wat leren we uit deze coronaperiode en welke impact heeft dit op je (locatie)strategie voor 2021?

Mirko Wormuth is dé Chinese retail-expert bij uitstek, hij woont al meer dan 20 jaar in Peking en deelt op 8 december zijn real-time digitale ervaringen. Wat is het succesverhaal van nieuwe businessmodellen zoals Freshippo, Alibaba's high tech supermarkt & Pinduoduo, een dynamische social shopping beleving?

De interactieve sessie wordt in goede banen geleid door twee innovatie-experts:

  • Joren Lemiegre (Innovation Program Manager - Nexxworks). Joren komt tijdens de Nexxworks-studietrips continu oog-in-oog met innovatie in o.a. Silicon Valley & China .
  • Martijn Martens (Retail Analyst - Gondola): van A.I. tot circulaire economie, de inzichten van Martijn vormt een van de drijvende krachten achter de Gondola Academy


Wat kan je verwachten?

  • Data-gedreven analyse van het retailjaar 2020
  • Baanbrekende nieuwe visies over de toekomst van retail die jou de ogen openen.
  • De meest vooruitstrevende Chinese retail-initiatieven
  • Intrigerende diepgaande paneldiscussie gevoed door jouw vragen!

Omwille van het internationale karakter is dit webinar Engelstalig.

Meld je aan voor dit gratis webinar!