Maak kennis met Marilyn, onze nieuwste geomarketing consultant

RetailSonar blijft groeien! We stellen je met plezier voor aan Marilyn, onze nieuwste customer intelligence analist. Samen met de rest van het team bouwt ze voor onze klanten een data-gedreven platform op maat waarmee retailers hun locatiestrategie optimaliseren. Hoog tijd voor een eerste kennismaking!

Hoe verlopen je eerste weken bij RetailSonar?

De eerste weken heb je heel wat informatie te verwerken. Ik ben meteen ondergedompeld in het RetailSonar avontuur en iedereen hier is bereid om te helpen. Het maakt echt niet uit hoeveel vragen je stelt.

Wat me ook opvalt is dat iedereen vraagt hoe ‘t gaat, er heerst een hele fijne sfeer onder de collega’s. 


Wat neem je mee uit vorige ervaringen?

Ik hou wel van een uitdaging. Ik leerde tijdens het zoeken van mijn stage dat je soms een heel ander idee voor ogen hebt dan wat je uiteindelijk gaat doen. Zo waagde ik de sprong en bracht ik tijdens mijn stage voor Jan De Nul twee maanden door in de Filippijnen. De zondagen die ik vrij had, ging ik op stap in en rond de hoofdstad. Een heel andere ervaring dus dan een paar maanden in een Europees land. En de Filippijnen staan nog steeds heel hoog op mijn lijstje van vakantiebestemmingen.

Toen ik collega Pommeline tijdens mijn sollicitatie hoorde zeggen “soms moet je gewoon ergens voor gaan”, klonk me dat bekend in de oren.  


Wat is je favoriete aspect van je job bij RetailSonar tot nu toe?

Ik werk hier nog niet zo heel erg lang, dus ik heb ook nog geen volledig beeld van mijn job. Maar ik zou het klantencontact missen moest ik een job doen waarin ik alleen zou bezig zijn met de technische kant. Ik vind het fijn om met mensen te praten en customer success zal in de toekomst ook een groter deel van mijn job inhouden. Daar kijk ik naar uit. 


Hoe ben je bij RetailSonar terechtgekomen?

Ik leerde een aantal collega’s kennen op het alumni-event van mijn afstudeerrichting Data Science for Business. Ons gesprek van toen is blijven hangen. Bij de zoektocht naar een job, dacht ik dan ook meteen aan RetailSonar.


Hoe verloopt de samenwerking met je collega's? 

Ik krijg enorm veel ondersteuning. Bij elk aspect van mijn job, werk ik uiteindelijk samen met iemand. Daardoor kan ik elke vraag stellen die ik wil. Dat gaat dan vaak over projectvragen, maar ook over praktische vragen of zaken die ik niet meteen vind. Er staat altijd iemand klaar.


Wat doe je het liefst wanneer je niet aan het werk bent?

Ik spreek af met vrienden, en dan gaan we iets eten of drinken. Dat doe ik het allerliefst. Vroeger deed ik aan competitiezwemmen en af en toe ga ik nog wat baantjes trekken. In de Filippijnen had ik maar in het zwembad te springen van m’n hotel, daar heb ik terug heel veel gezwommen. Maar nu loop ik vaker, dat is gewoon een toegankelijke sport. 


Wat is jouw droombestemming?

Toen ik klein was, was ik geïntrigeerd door het Opera House in Sydney. Geen idee waarom, maar Australië blijft wel een topfavoriet. 


Wat eet je het allerliefst?

Sushi, spaghetti en gebraden kip met frietjes.


Blijf op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

meer blogs lezen

Lees meer

RetailSonar opent vierde Europese kantoor in Duitsland

Op 1 september opende RetailSonar Germany haar deuren aan de Gänsemarkt in Hamburg. Dit nieuwe bedrijf is het vierde bedrijf in de groep (naast kantoren in België, Frankrijk en Nederland). Vanuit deze vier landen willen we de distributie van onze geomarketing oplossing vereenvoudigen voor grote internationale retail- en serviceorganisaties in heel Europa.

Terugblik klantevent 26 oktober

Op 26 oktober organiseerden wij ons internationale klantenevent "The impact of consumer behaviour & AI on retail". Met meer dan 70 aanwezige klanten, 4 presentaties en een interessante paneldiscussie een zeer inspiratievolle en fijne dag. Tijd voor een korte terugblik!

Laadinfrastructuur voor parkingeigenaars | Gast blog

De toekomst is elektrisch. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrische bedrijfswagens en ook particulieren maken deze switch. De vraag naar publiek toegankelijke oplaadinfrastructuur groeit dan ook zeer snel. En aangezien niet iedereen een laadoplossing thuis heeft, is ook laadinfrastructuur onderweg of op bestemming essentieel. Één van deze oplossingen ligt dus bij het voorzien van laadinfra door parkingeigenaars. Maar waarom zou een parkingeigenaar hierin investeren?

Over RetailSonar