Maak kennis met Jeroen, onze Finance Manager

Onze snelle internationale groei in goede banen leiden. Dat is de uitdaging van onze Finance Manager Jeroen. Hoog tijd voor een kennismaking!

Hoe ben je bij RetailSonar terecht gekomen?
Vanuit E&Y en VGD heb ik 5 jaar lang als financieel consultant voor vele verschillende bedrijven gewerkt. Een ontzettende leerrijke periode.
Al besefte ik na een tijdje dat ik het liefst focus op de uitdaging van één bedrijf, om zo intern meerwaarde te creëren. In mijn zoektocht kwam ik bij RetailSonar uit en was ik al snel overtuigd van een ideale match.

Wat vind je het leukst aan werken bij RetailSonar?
Een lastige vraag! Maar als ik moet kiezen, dan vond ik het automatiseren van het financiële rapporteringsproces tot nu toe het leukst en meest uitdagend. Met de juiste input van onze office managers hebben we nu elke maand een zeer effectieve managementrapportage.  

Jij bent als Finance Manager direct onderdeel geworden van de snelle groei van RetailSonar …
Ja, klopt! Toen ik startte was ik vooral bezig met de Franse overname en alle financiële zaken die daarbij kwamen kijken. Nu dit grotendeels op de rails staat kunnen we onze aandacht richten op Duitsland. Zo heeft elk nieuw land zijn eigen uitdagingen, dat maakt het werken bij RetailSonar zeer interessant.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik sport heel graag: fietsen, lopen, skiën, snowboarden ... Daarnaast reis ik graag en hou ik van eten en drinken met vrienden en familie.

Wat was jouw mooiste vakantiebestemming tot nu toe?
Dat was zonder twijfel Peru! Een zeer mooi en divers land. Je hebt daar strand, bergen, jungle, meren, cultuur, natuur én lekker eten. Echt een aanrader!

Welke volgende bestemming staat er bovenaan jouw bucketlist?
Moeilijke vraag: de lijst is eindeloos! Binnen budget of buiten budget? Als ik volledig buiten budget mag gaan kies ik Nieuw-Zeeland. Binnen budget zou het Noorwegen zijn. Hoewel dat ook niet heel goedkoop is (lacht).

Nog bijzondere hobby's?
Ik ben een grote fan van Oude Geuze en bezocht ondertussen al bijna alle 15 lokale brouwerijen. Zelf bier brouwen deed ik ook al, dankzij een set die ik voor mijn verjaardag kreeg. De laatste maanden ben ik volop bezig om zelf limoncello te produceren. Of ik trots ben op het resultaat? Toch wel, al zeg ik het zelf! (lacht)

Hoe zou je jezelf zou omschrijven in een paar woorden?
Een sociale levensgenieter!

Wat eet je het allerliefst?
Een typisch Vlaams gerecht: stoverij van varkenswangen met zelfgemaakte frietjes en huisbereide mayonaise, dat is uitmuntend!


Blijf op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

meer blogs lezen

Lees meer

Waarom openen succesvolle retailers steeds meer kleinere winkellocaties?

Steeds meer grote retailers én puur online retailers openen in het stadscentrum vaak kleine winkelformules. Wat zit er achter deze strategie en wat kan jij eruit leren op vlak van efficiëntie, nabijheid en het effect op online sales?

Location Talking Points #11 | Kleinere winkelformats: De locatiestrategie van Ikea, Primark en MediaMarkt

Ook deze maand brengen we inspirerende locatiestrategieën van retailers uit binnen- en buitenland. Zo blijf je “always one step ahead” in het optimaliseren van jouw future-proof netwerk. In deze video: Wat is de locatiestrategie van grote retailers, zoals Ikea, Primark en MediaMarkt?

Consumentengedrag 2023: 6 retaillocatie inzichten

The war on talent die de retailsector hard treft, de noodzaak om duurzamer met ruimte en energie om te gaan en tonnen aan data: 2023 is een jaar met uitdagingen én kansen. Daarbovenop heeft de impact van de inflatie ons winkelgedrag duidelijk getransformeerd.

Over RetailSonar