Partnership met Geocible brengt Franse expansie in stroomversnelling

90% accurate omzetvoorspellingen, daar dromen ook Franse retailers van. Met de steun van Geocible, een technisch hoogstaand geomarketingbedrijf uit Parijs, willen we het aantal Franse klanten de komende jaren gevoelig uitbreiden.

“Meer dan 200 Europese retailers en dienstverlenende bedrijven nemen dankzij het RetailSonar-platform steeds de juiste locatiebeslissingen”: vertelt Dieter Debels, CEO van RetailSonar. “Dat maakt ons marktleider in de Benelux. Daarnaast hebben we ook heel wat tevreden Franse klanten. Om die Franse retailmarkt nog beter te bedienen, gingen we op zoek naar een betrouwbare lokale partner.”

"Geocible's grootse troef? We leveren ijzersterke kwaliteit. Zelfs onze concurrenten bewonderen onze technische expertise"


De keuze viel op Geocible. Deze geomarketingspeler uit Parijs werd in 1997 opgericht door Olivier Lamy: “Al 23 jaar geven we onze klanten een data-gedreven antwoord op strategische locatievraagstukken. Dat doen we met een straf team van 10 experts en onder het motto “Voir. Comprendre. Agir.”

“Onze grootste troef? Dat is ongetwijfeld onze ijzersterke reputatie op het gebied van kwaliteit. We leveren echt vakwerk. Zelfs onze concurrenten bewonderen ons om onze technische expertise.”“We maken nooit beloftes die we niet kunnen nakomen. Dat maakt dat je soms ook vragen krijgt die je niet altijd kan oplossen. Dat was frustrerend. Samenwerken met RetailSonar betekent voor ons het laatste ontbrekende puzzelstukje. We kunnen klanten nu accurate omzetvoorspellingen en revolutionaire traffic data aanbieden. Dat zijn oplossingen van het allerhoogste niveau en absoluut uniek in het Franse retaillandschap.”

"De oplossingen van RetailSonar zijn van het allerhoogste niveau en absoluut uniek in het Franse retaillandschap."


Dieter Debels (RetailSonar). “Geomarketing is veel meer dan enkel data op kaart visualiseren. Je hebt echte experts nodig. Het Geocible-team heeft alle skills om onze oplossingen perfect op maat af te werken voor de Franse markt. Ze leveren absolute topkwaliteit en kennen de lokale context door en door. Zo maken zij het verschil.”

“De beide teams delen hetzelfde DNA. Het gevoel zit juist en er is een groot wederzijds vertrouwen. We kijken vol passie en ambitie uit naar een vruchtbare samenwerking.”


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

meer blogs lezen

Lees meer

NIEUW: Met deze extra groepstrainingen haal je altijd het maximale uit je RetailSonar-platform!

Onze company trainer Frances maakt je elke maand wegwijs in het RetailSonar-platform. Naast algemene trainingen organiseren we ook momenten voor real estate-, sales- & marketingprofessionals. Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle geplande sessies.

Welkom bij de RetailSonar Academy!

In 2021 maken we onze klanten nóg slimmer! We lanceren de RetailSonar Academy: een gloednieuwe community met tal van voordelen, exclusief voor RetailSonar-klanten. What's in it for you?

TRENDRAPPORT: Retail 2021 | Een data-gedreven analyse van het voorbije retailjaar

Wie klantgedrag wil voorspellen, moet het eerst in kaart brengen. We analyseerden de salesdata van 650+ locaties in België en Nederland. De belangrijkste resultaten lees je in een handig trendrapport!

Over RetailSonar